במהלך השנים האחרונות, יותר ויותר בעלי חנויות מקוונות החליטו להשתמש בשופיפיי, שידועה בזכות ממשק פשוט ונוח לשימוש לצד מגוון רחב מאוד של אפשרויות עיצוב שונות. אולם, חיסרון בולט של שופיפיי בעבר היה היעדר תמיכה בעברית, אם כי היום שופיפיי בעברית פועלת באופן כמעט מלא.
אז מה צריך לדעת על פלטפורמת המסחר בעברית ב-2024, ואיך נוכל לשפר את ביצועי החנות שלנו? על כך ועוד החלטנו להסביר לכם במהלך הכתבה הבאה שאתם עומדים לקרוא.
תבנית שופיפיי בעברית
יש לא מעט יתרונות בזכותם שופיפיי ידועה, כמו אבטחה מתקדמת לה החברה דואגת בעצמה, ממשק ידידותי ונוח, מגוון אפשרויות עיצוב ועוד. אולם, חיסרון בולט שמנע ממפתחים ובעלי חנויות בעבר להשתמש בשופיפיי הוא היעדר תמיכה בעברית.
למרבה המזל, היום ניתן לבצע בניית אתר שופיפיי עם תבנית בעברית שניתן להתאים אותה בקלות לחנות שלכם. זהו למעשה פתרון בו חברת זיסו נחשבת חלוצה לכל דבר ועניין, וזאת על ידי יצירת תבנית שופיפיי ייחודית בעברית.
מדריך שופיפיי בעברית
אז איך עובדת בניית חנות אינטרנטית בשופיפיי? הנה כמה שלבים עיקריים:
- הרשמה - בתור התחלה, נצטרך להירשם לפלטפורמת שופיפיי. נזין את הפרטים הנדרשים, ונוכל להמשיך לבחור את התוכנית שלנו. ניתן לקבל תקופת ניסיון של 90 ימים בעלות של דולר אחד בלבד. מעבר לכך, חברת זיסו מציעה לכל לקוחותיה פתיחת ממשק טסטים ללא הגבלת זמן.
- ניהול החנות - לאחר ההרשמה, נוכל לעבור ישר למסך ניהול החנות. בשלב זה אנחנו בעצם מתחילים להתאים את החנות, להעלות מוצרים וכדומה. במסך הניהול נוכל למצוא מעין הדרכה שבעצם אומרת לנו כל מה שאנחנו צריכים לעשות כעת.
- בחירת תבנית - אחרי שעברנו את השלבים הבסיסיים ובעצם הקמנו את החנות, הגיע הזמן לעצב אותה ולבחור תבנית. כאמור, בזכות ההתאמה של שופיפיי לעברית בשנים האחרונות, קיים מגוון רחב של תבניות בעברית אותן נוכל להתאים בקלות לאופי המותג שלנו. כדאי לדעת כי כל אותן ערכות נושא ניתנות לשינוי. נוכל לבצע התאמות מימין לשמאל באמצעות קוד, תבנית מותאמת או אפליקציית RTL.
שופיפיי ישראל
שופיפיי בעברית מאפשרת לבעלי חנויות מקוונות בתחילת דרכם ליצור חנות אונליין מושקעת ומעוצבת היטב, וזאת מבלי שהם יצטרכו לדעת כיצד לתכנת לשנייה אחת.
אין צורך לקנות שרתים, ואין צורך גם לבצע התקנות תוכנה מורכבות - בשופיפיי ישראל תוכלו לקבל כל מה שאתם צריכים עבור החנות המקוונת שלכם ותחת מעטפת אחת.
המחיר הבסיסי עבור שופיפיי מותאם לעברית הוא כ-39 דולר בחודש נכון לכתיבת שורות אלה. במסגרת תוכנית זו תוכלו למכור מוצרים ללא הגבלה, ואילו העמלה שחברת שופיפיי תגבה תהיה בסך 2%.
כמו כן, קיימת תוכנית פופולרית נוספת שהעלות שלה היא כ-105 דולר בחודש. התוכנית הזו כוללת תוכנות נוספות עם תמיכה בכרטיסי גיפט קארד, וריסל ללקוח על עגלות שננטשו. יתר על כן, דמי העסקה בתוכנית זו הם נמוכים יותר, והם עומדים על סך של 1% בלבד.
חנות שופיפיי בעברית
לא מעט אנשים תוהים האם כדאי להם להקים חנות שופיפיי עבור קהל גלובאלי יותר, או שמא בכלל עדיף להקים חנות בעברית. להלן כמה יתרונות של הקמת חנות בעברית:
- תוכן אותנטי - הרבה יותר קל לנסח תוכן אותנטי שמוביל ליותר מכירות ומעורבות מצד הקהל במידה והתוכן שלכם מיועד לקהל מקומי, אותו אתם כבר מכירים היטב.
- יותר קל להתלבט - השוק בישראל קטן יותר, ובהתאם לכך גם הרבה יותר קל לבלוט בנישה שלכם מבין התחרות בהשוואה לחנות המיועדת עבור קהל גלובאלי.
- אופציות קידום במדיה - ניתן לקדם חנות בעברית בקלות במדיה החברתית, משום שהפוסטים שגם ככה כתובים בעברית בקלות יוכלו לשמש עבור קידום החנות. במילים אחרות - במידה והחנות שלכם בעברית, תוכלו לשלם למשפיענים ישראלים על מנת שיקדמו את המוצרים שלכם בפוסטים אותנטיים.
אתר שופיפיי בעברית
לא מעט אנשים בחרו להשתמש בשנים האחרנות בשופיפיי, בין היתר בזכות תמיכה בעברית שבעבר היעדרה גרם למחסום משמעותי וזאת למרות היתרונות המובהקים של הפלטפורמה.
חברת Zissu LTD למעשה סללה את הדרך בתחום זה, והייתה הראשונה לפתח תבנית שופיפיי שכולה בשפה העברית. אז אם גם אתם רוצים להקים חנות שופיפיי בעברית עם נישה ומוצרים ייחודיים משלכם, צרו קשר עוד היום עם Zissu LTD מומחה שופיפיי.
האם יש תמיכה מלאה בעברית לשופיפיי?
קיימת היום תבנית שופיפיי בעברית אותה הצוות של Zissu LTD פיתח. מעבר לכך, קיימות לא מעט תבניות ש"עוברתו", אם כי אינן עברו התאמה מלאה. מעבר לכך, ממשק הניהול של שופיפיי אינו תומך בעברית באופן מלא.
מהי שופיפיי פלוס?
שופיפיי פלוס זו למעשה תוכנית מתקדמת של שופיפיי שנועדה עבור חברות וארגונים גדולים שעובדים עם הפלטפורמה. לצד עלות חודשית יקרה הרבה יותר, המערכת מסוגלת לעבד עשרות אלפי עסקאות בדקה.
היא מציעה לכל הדורש מגוון אפשרויות מתקדמות שנועדו לייעל ולפשט את עבודתם של עסקים שמנהלים מחזורי מכירה של כמה מיליונים בשנה, בעיקר של לקוחות קמעונאים עם פריסה פיזית, שגם עוסקים במכירות B2B.